Tony’s Chocolonely voor tweede keer winnaar ‘Goede Paasei’

AMERSFOORT, 15 maart 2021 – Om deze Pasen zonder schuldgevoel je tanden in een paaseitje te kunnen zetten, ontwikkelden verschillende internationale organisaties die zich inzetten tegen moderne slavernij en voor een beter milieu de paaseigids. Een gids die je vertelt wie de koplopers zijn op het gebied van duurzaamheid. Wereldwijd zijn er drie winnaars gekozen, waaronder Tony’s Chocolonely.  Op maandag 15 maart krijgt de organisatie het ‘Goede Paasei’ uitgereikt door Esta Steyn, directeur Be Slavery Free (voorheen STOP THE TRAFFIK). De prijs wordt sinds 2015 uitgereikt. Het is de tweede keer dat Tony’s Chocolonely in de prijzen valt.

De paaseigids is ontwikkeld door Be Slavery Free (Australië en Nederland), Green America, INKOTAMighty Earth en Nationale Wildlife Federation.

Press Release